2009. október 16., péntek

TV bekapcs, gyerek kikapcs.

Egyik nap feljött egy színész (mozifilmekben játszó) apuka a kislányával, hogy itt hagyná a gyerkőcöt fél órára. OK, persze.
Ez fél4-kor volt. Tudjátok mikor vitte el kislányt? Nyolc után. Akárhogy is számolom, ez több volt mint fél óra. Egyébként nem baj ha több gyerek van, mert legalább lekötik egymást. De ezek most nem kötötték le egymást. A kislány olyan rossz volt, hogy nem hittem a szememnek. Ha valamire azt mondtam, hogy azt nem szabad, azért is azt csinálta. Na meg folyton lerohangált a studioba, pedig ott munka van. Odament a kliensekhez, és vigyorogva köszöngetett. Áááá. A srácok (akik a studioban dolgoznak) csak röhögtek rajtam, ahogyan folyamatosan felrohangálok a gyerekkel, aki persze újra visszajön... Ráadásul azt sem tudom hogy hívják. Pár perc alatt "felrobbantotta" a játszószobát. Olyan kupi volt, mint még soha.

Kitalálta a kiscsaj, hogy megmutatja hogyan tud sikítani. Mondtam, hogy nee... késő. Úgy sikított, hogy berezgett a dobhártyám. Próbáltam csitítani, semmi. Sikítani tilos, mert fölöttünk forgatnak.

Nem volt mit tenni, benéztem a szerkesztőszobába(éppen vágtak egy riportot). Megkértem egy srácot(Chris), hogy lenne-e olyan szíves bekapcsolni valamit a gyerekeknek, mert különben nem lesz nyugi. Nevetve jött föl... mondott pár jó szót a piciknek, és elindította a Pokemont. TV bekapcs, gyerek kikapcs.

A bal az "enyém", a jobb pedig a "fél órára" itt hagyott kislány.

Ettől kezdve nyugi volt egészen addig, amíg valamelyik nyújtózkodás közben le nem esett az ágyról. Mikor hallottam a koppanást, már tudtam hogy sírás jön :). Olyan tipikus hangja van amikor a fejük koppan.

Apuci mikor elvitte a kislányt,kérdezte, hogy érezték magukat. Azt mondták, jól. Erre az volt apuci válasza, hogy akkor máskor is majd itt hagyja a gyereket.

Neee!!!!

8 megjegyzés:

  1. Én azért lehet hogy elcserélném Livie-re :)
    Csilli

    VálaszTörlés
  2. Elárulod ki ez a színész?

    VálaszTörlés
  3. :D tipikus hanja van amikor koppan a feje, ez mekkora beszólás. LOL :D

    De az milyen már, amikor a sírásból megállapítod, hogy ténylg fáj-e valamije egy veszekedés után, vagy hisztizik és akaratérvényesítő üvöltésbe kezd.
    :D Vagy ha az üvöltés lefolyásából (amikor pl együtt játszik két gyerek) előre tudod, hogy mikor jön az a rész, amikor baj lesz és mehetsz közbelépni.

    :) A színészre én is kíváncsi vagyok.
    üdv

    VálaszTörlés
  4. :) Igen. De ha megjátszósan sír, és nem nyugtatod meg, elkezd igazából sírni :) Poén...

    A színész nem világsztár, de jó filmekben játszik.
    Most azon agyalok, hogy írjam be a nevét...mert nem szeretném.

    Itt van pár példa miben kit játszik, és rákereshettek a neten:
    Például a James Bond filmekben(Casino Royale, Quantum of Solace...) Felix Leiter-t játssza, The Invasion-ban Dr. Stephen Galeano-t, D-Tox -ban Jaworski...

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nyugodtan írd le, nemhinném, hogy tud magyarul :) Az én blogom pl. teli van színész képekkel, még nem reklamáltak :)

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok! Kérlek írjátok alá amit írtok, mert nem olyan jó "névtelen írta" -ra reagálni ):

    VálaszTörlés