2009. augusztus 24., hétfő

AZ ELSŐ NEW YORK-I BULI


Szombat este Csillivel 11-kor a Union Square-en találkoztunk. Onnan elsétáltunk a Webster Hall-ba, egy kiszemelt klubba. A bejáratnál csatlakozott hozzánk Bertram és Dávid, és még egy kanadai pár. A srácok néhány hétig vannak New York-ban, informatikai továbbképzésen. Csilli már régen ismeri Bertramot, onnan a kapcsolat.

30 helyett 1 dollárért jutottunk be. Hatalmas a hely, három szintes, 3 ezer fősre tervezték.
A zene nagyon-nagyon jó, és van hely táncolni. Nagyon sokan vannak, de nincsen tömeg nyomor. Pont tökéletes. Az ital árak is korrektek.







Minden szombat este "Circus night" van. A bulizók között járkál a bohóc, a gólyalábú, az artisták... Nagyon klassz. Az akrobaták produkciója eszméletlen. Egy későbbi bejegyzésben lesz róla video.


Ha jól emlékszem, 4-ig buliztunk. Utána még a Union Square-en ökörködtünk kicsit,


aztán elbúcsúztunk. Mivel ott lakom a Union Square mellett, pár perc alatt hazaértem.

Felbotorkáltam a szobámba, ledőltem buli ruhában az ágyra, de csak egy pillanatra........aztán reggel 11-kor ébredtem. Hát igen. Sosem szabad "csak egy pillanatra" ledőlni az ágyra.

Ébredés után gyors zuhé, majd irány a város, tali újra Csillivel, és bejött Dóri is a city-be. Kómásan, mélyen pislogtunk egymásra a tegnapi party miatt. Arról beszélgettünk, hogy jövő szombaton meg kéne ismételni a bulit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése